Ring til os kontakt@nkmarkservice.dk

Gødning og såning

Gødning

Har du brug for hjælp med gødning og såning? Så er du kommet til det rette sted. Hos N. K. Markservice tilbyder vi gødning og såning i hele Midtjylland. Vi udfører spredning af husdyrgødning og slam med 16 tons spreder med tallerkenspreder.

Såning

Vi sørger for spredning af gødning samt såning på samme tid, hvortil vi anvender en 4 meters såmaskine med grubber og jordløsning foran. Uanset hvad du skal have sået, kan vi hjælpe dig.

Vi sørger for et godt resultat

Når du vælger N.K. Markservice som samarbejdspartner til at stå for gødning og såning på din mark, sikrer du dig høj kvalitet og et godt resultat. Vores såmaskine har grubning og jordløsning fastsat foran maskinen, som sørger for at løsne jorden på marken. Ved at få løsnet jorden på din mark sikrer du, at dine afgrøder kan gro bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din gødning og såningsopgave? Så kontakt os i dag på telefon 27 28 14 36 eller på mail kontakt@nkmarkservice.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Følg os

Følg med på vores Facebook og se nyheder samt billeder fra vores hverdag.