Ring til os kontakt@nkmarkservice.dk

Harvning

Professionel og effektiv harvning af din mark

Har du brug for hjælp med harvning af din mark efter høsten? Så få hjælp af N.K. Markservice. Vi har stor erfaring med harvning og sikrer dig et godt resultat, så du sikrer dine afgrøder til næste høst. Vi tilbyder vores service i og omkring Herning og resten af Midtjylland. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og tilbyder også vores assistance i forbindelse med jordkørsel og kartoffeloptagning. Vi kan med andre ord stå for hele dit landbrugsprojekt.

Harvning med etablering af afgrøder

Hos N.K. Markservice tilbyder vi harvning med en 6 meter dybde harve, med en arbejdsdybde fra 10 cm – 30 cm, samt fræsning med en 3 meter fræser. I forbindelse med harvning tilbyder vi også mulighed for etablering af afgrøder efter høsten. Dette gør vi med en såmaskine sat foran harven, som sørger for at sprede kornene ud, mens vi harver kornmarken. Ved at få sået din mark i forbindelse med harvning sparer du meget tid, da du herved får gjort brug af spildkornene og får det gamle korn til at spire igen. Du skal således ikke over marken flere gange, når du vælger at få harvet din mark af N.K. Markservice. Vi har alle maskinerne til dit formål og sørger for, at du får et godt resultat. Se vores landbrugsmaskiner.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt i dag

Skal vi hjælpe dig, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 27 28 14 36 eller på mail kontakt@nkmarkservice.dk for at høre nærmere.

Følg os

Følg med på vores Facebook og se nyheder samt billeder fra vores hverdag.