Ring til os kontakt@nkmarkservice.dk

Jordkørsel

Professionel jordkørsel og bortskaffelse af jord

Står du og har du brug for hjælp med jordkørsel i forbindelse med et bygge- eller anlægsprojekt? Så er du kommet til det rette sted. Hos N. K. Markservice tilbyder vi jordkørsel med traktor og vogn, bortskaffelse af jord, sand, sten og meget mere. Vi har stor erfaring med bortkørsel af jord og kører i hele Midtjylland.

Jordkørsel for både private og erhverv

N. K. Markservice tilbyder jordkørsel for både privatkunder og erhvervskunder omkring Herning og i resten af Midtjylland. Vi kan både transporte jord med traktor og vogn afhængig af mængden. Vi løser blandt andet mange opgaver for entreprenører og landmænd, som har brug for afhentning eller levering af jord. Har du brug for at få fragtet jord eller sand hen til dit byggeprojekt? Så står vi også gerne til rådighed.

Du kan trygt regne med os

Uanset opgaven lægger vi hos N.K. Markservice vægt på kvalitet og service. Du kan derfor trygt stole på os som samarbejdspartner til dit byggeprojekt. Vi hjælper også gerne med større projekter, så du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi tilbyder også vores assistance i forbindelse med blandt andet harvning og kartoffeloptagning.

Hør mere om vores service i dag

Vil du høre mere om os eller have et uforpligtende tilbud på dit projekt? Så kontakt os i dag på telefon 27 28 14 36 eller på mail kontakt@nkmarkservice.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Følg os

Følg med på vores Facebook og se nyheder samt billeder fra vores hverdag.