Ring til os kontakt@nkmarkservice.dk

Kartoffeloptagning 

Kartoffeloptagning i hele Midtjylland

Dyrker du kartofler, og er det på tide, at de skal indsamles? Her hos N.K. Markservice tilbyder vi professionel kartoffeloptagning fra sæson 2021 samt sprøjtning af kartofler og andre afgrøder. Vi tilbyder også vores service med en 24 meter sprøjte. Der er ingen grund til bekymring, når du benytter vores maskinstation.

Hvorfor skal du have hjælp af N.K. Markservice?

Det er mange grunde til, at få fagfolk til at stå for kartoffeloptagningen. Det er et tidkrævende og omfattende arbejde som kan risikere at tage længere tid end først antaget. Hos N.K. Markservice har vi mange års erfaring indenfor branchen – ved planlægning og systematiske fremgangsmetoder har vi mulighed for at give dig et grundigt og professionelt resultat. Vi tilbyder også harvning og jordkørsel.

Vi har flere års erfaring inden for kartoffeloptagning og tilbyder altid den bedste service.

Få et uforpligtende tilbud på kartoffeloptagning i dag

Vi sørger altid for at yde vores absolut bedste for alle vores kunder – skal vi også hjælpe dig? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 27 28 14 36 eller sende en mail til kontakt@nkmarkservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os

Følg med på vores Facebook og se nyheder samt billeder fra vores hverdag.